Bilim Her Yerde eTwinning Projemiz

06.03.2022 851

Okulumuz Türkçe öğretmeni Hatice Zengin'in yürütücüsü olduğu "Bilim Her Yerde" projes Şubat ayında başlamıştır. Projemizde amacımız bilimi ve bilim insanlarını öğrencilerimize tanıtmak ve bilimsel bilgiyi tanımlayarak öğrencilere öğreterek bilimi sevdirmektir. Yapılacak çalışmalar ve kullanılacak web 2.0 araçlarıyla öğrencilerin yaratıcıklarına ve düşünme becerilerine katkı sağlayarak merak duyguları ile gelecek nesillerin bilimini oluşturması konusunda onları cesaretlendirerek bilimsel okuryazarlılıklarının artması sağlanacaktır.Projemiz ülkemizin 10 farklı ilinden katılan öğretmen ve öğrencilerimizle çalışmalarına devam edilmektedir. Projemize katılan öğrencilerimize ve destek veren herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.
06-03-2022