Move on a new green planet! Robotics and STEAM Yeni bir yeşil gezegene geçin! Robotik ve STEAM eTwinning Projemiz

Yeni bir yeşil gezegende ilerlemek, okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Hasan ATEŞ tarafından yürütülen  bir eTwinning projesidir.

Bu projede 10-13 yaş arası öğrenciler ekolojik bir gezegen yaratma hedefiyle kendi bayrağını, marşını, geleneksel dansını, şehirlerini, enerji üretme ve hammadde elde etme makinelerini içeren kendi gezegenlerini tasarlayacaklardır. Ayrıca kendi toplumlarını oluşturacaklar, kendi kültürel ve sanatsal etkinliklerini, teknolojilerini, dergilerini, müzelerini, sporlarını, oynayacakları oyunları ve istedikleri her şeyi yaratacaklardır. Avatarlar oluşturup kendilerini birbirlerine tanıtacaklardır.

19.03.2024 60

19-03-202419-03-202419-03-202419-03-2024